Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

KONCERT i Glostrup Kirke: Orfeus Balkan Ensemble

Dato
Søndag d. 13. februar 2022, Kl. 15:00 til kl. 16:00
Sted
Glostrup Kirke, Kirkepladsen 1, 2600 Glostrup
Medvirkende
Orfeus Balkan Ensemble

Når Orfeus Balkan Ensemble giver koncert, kan man opleve ægte bulgarsk folkemusik: Masser af fantastiske takt- og tonearter, vilde soloer samt både skægge og gribende folkesange. 

Balkan - og ikke mindst Bulgarien - er kendt i hele verden for sin fantastiske folkemusik. Musik, der er nuanceret, ekvilibristisk, kompleks, melodisk, med en smittende energi og stor følelsesmæssig dybde. 

Orfeus Balkan Ensemble blev dannet i dannet i 2014 og består af fire musikere: to bulgarske og to danske musikere, som alle har viet deres liv til denne musik, og er trængt dybt ind i dens hemmeligheder og behersker den med stort overskud og professionalisme. 

Musikken kommer fra alle egne af Bulgarien, rodfæstet i den ældgamle tradition samt i kontakt med nutidens folkemusik. Repertoiret indeholder nye arrangementer af gamle folkesange - og helt nye stykker komponeret af ensemblets medlemmer.

Musikkens karakter bevæger sig mellem yderpunkterne - fra langsomme ballader over smukke, melodiske sange til åndeløst virtuose instrumentalnumre med improviserede soloer i alle Balkans “skæve” rytmer.
Under koncerten bliver der fortalt levende om sangene, om historien, musikken og om de helt specielle taktarter.

Orfeus Balkan Ensemble har optrådt ved koncerter og musikfestivaler i Danmark, Sverige, Bulgarien og Serbien - og udgav for et par år siden deres første album "Zakachka" (Drilleri)

Ensemblet består af flg. musikere: 
ANNE EISENSEE - sang
IORDAN MANDALIEV - gajda (bulgarsk sækkepibe)
ENIS AHMED - tambura og tapan
ADAM ØRVAD - harmonika

Der er gratis adgang til koncerten, som vil vare en times tid - og alle er hjerteligst velkomne!