Koncert - Nordisk Requiem

Østervangkirken, Dommervangen 2, 2600 Glostrup
Martin Åkerwall
Gratis

Kom og oplev Martin Åkerwalls dybt bevægende og drømmende Nordiske Requiem der ikke kun er et requiem om døden, men også er en hyldest til et levet liv. Musikken tager sin begyndelse i fødslen som morgenlyset - livets længsel mod sig selv. En gestus til det smukke i, at vi alle er slægter, der skal følge slægters gang mod døden – det mørke stille, størknede delta, åndedragets ophør. Men i mørket er også lyset. Og af lyset genopstår livet som en ubrudt cirkel på ny.

Koncerten er et samarbejde mellem Islev kirke, Helsingør Domkirke og Østervangkirken.  Ved koncerten medvirker Islev Kirkes Kantori, Josephine Opsahl (cello) og Martin Åkerwall, klaver samt Skt. Olai Vokalensemble og Glostrup Sogns Ungdomskor.