Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Stilleretræte med ro til fordybelse

Dato
Fredag d. 27. september 2019 (hele dagen) til søndag d. 29. september 2019 (hele dagen)
Sted
Smidstrup Strand, 3250 Gilleleje
Medvirkende
Elisabeth Arendt
Pris
2000 kr.

Livets Træ er årets tema

Temaet for dette års retræte er ”livets træ”. På retræten vil der blive tilbudt en morgen- og en aftenandagt over temaet. Under andagterne vil sognepræst Elisabeth Arendt guide deltagerne på nogle mentale rejser i kroppens landskab. Sognepræst Marianne Fischer stiller en stor palet af kreative materialer til rådighed, så deltagerne om lørdagen kan skabe deres eget livstræ.

Dukker der tanker op i stilheden, er der mulighed for at søge åndelig vejledning hos en af præsterne. Derudover kan deltagerne låne andagtsbøger unde retræten. Der vil også være god tid til at begive sig ud på smukke vandreture i kystlandskabet eller sætte sig i stilheden under et træ. Der er direkte adgang fra refugiet til badestranden.

Reservér dagene 27-29. september

Retræten finder sted d. 27.-29. september i det skønne Refugium Smidstrup Strand. Under retræten vil refugiet sørge for lækker forplejning. Retræten starter med kaffe og hjemmebagt kage fredag eftermiddag kl. 15 og slutter søndag efter frokostbuffeten. Om aftenen serveres to-retters måltider afstemt efter årstidens friske råvarer. Morgenmaden består af morgenbuffet med friskbagt brød.

Det får du for pengene

Prisen for retræten er 2000 kr. alt inklusiv. transport til og fra refugiet sørger deltagerne selv for. Vi hjælper dog gerne med at arrangere fælles kørsel. Antallet af pladser er begrænset. Tilmeldingen er først gældende, når beløbet er betalt.

Vil du med?

Kontakt sognepræst i Glostrup sogn Elisabeth Arendt på e-mail ea@km.dk, eller tlf. 29136343, eller sognepræst i Opstandelseskirken Marianne Fischer på e-mail maf@km.dk eller tlf. 43 66 06 85, hvis du er interesseret i at vide mere.

Se her hvor dejligt, der er.