Begivenheden har allerede fundet sted.

AFLYST: Sogneaften: Tanker og Toner bag Østervangkirkens nyskrevne jubilæumsoratorium

MAR

Dato Tirsdag d. 17. marts 2020, kl. 19:30
Sted Dommervangen 2, 2600 Glostrup
Lisbeth Smedegaard Andersen, Jasia Julia Nielsen, Martin Åkerwall

Tanker og Toner bag Østervangkirkens nyskrevne jubilæumsoratorie

Kom til en spændende musikalsk og poetisk sogneaften i selskab med præst, salmedigter og kunsthistoriker Lisbeth Smedegaard Andersen og Østervangkirkens organist Martin Åkerwall. Sammen har de skabt det store oratoire ”Når Helligånden åbner døre” der uropføres som gave til Østervangkirkens 50 års jubilæum ved Jubilæumskoncerten d. 26. april.

Hør Lisbeth og Martin fortælle om deres tanker bag deres værk og deres samarbejde i skabelsesprocessen.

Ved koncerten medvirker også sanger ved Østervangkirken, Jasia Julia Nielsen. Hun vil synge smagsprøver på den skønne musik til Lisbeth Smedegaards smukke og stærke tekster.