Begivenheden har allerede fundet sted.

Aflyst: Trio Fabula - teater, børnegudstjeneste og spisning

Dato Tirsdag d. 21. april 2020, kl. 17:00
Sted Dommervangen 2, 2600 Glostrup
Gratis

JESUS-forestillingen er fyldt med musikalske og enkle, konkrete scenografiske virkemidler: Masser af usædvanlige instrumenter, et højtalertårn der snakker, og et evigt foranderligt kostume. Der performes først og fremmest gennem musik, men også med dialog, interaktion med publikum og hele kirkerummet. Publikum møder de centrale personer omkring Jesus: Jomfru Maria, Johannes Døberen, disciplene – og de dukker op de mest uventede steder: På musikerens baghoved, knæ og albuer. Som forestillingen skrider frem, bringes tilhørerne fra Betlehem til Jerusalem til Nazareth til Jerusalem. Fra fødsel, dåb og bryllup – gennem lignelser, helbredelser, bespisning og indtog – til korsfæstelse og opstandelse. Jesus selv er omdrejningspunktet, og vi møder ham i skikkelse af dukken, som ses her på siden. Dukken er i dialog med såvel Maria som alle de andre “omkringsatte”.

Forestillingen er allerede i gang, når publikum kommer ind i kirken. Publikum inddrages i historien og bliver medspillere i den fascinerende beretning om Biblens superhelt nr. 1. Vi oplever sjov og alvor, lammende tristhed og stor glæde. Sammen.

Idé, manus, scenografi, komposition, performance: Tine K. Skau

Kostumier: Birgitte Nisbeth

Dukkemager: Lene Spangtoft Marxen

Idé-assistance: sognepræsterne Malene Freksen, Carsten Olav Christensen og Anders Henriksen.

Alle instrumenter og speaks på forestillingens tracks er lavet af Tine og indspillet i StensgaardStudiet, der også har stået for optageteknik og nedmixning.

For 5-12år, varighed 40 min.

Efter forestillingen er der pasta og kødsovs