JULEKONCERT med Joachim Knop

Østervangkirken, Dommervangen 2, 2600 Glostrup
Joachim Knop, Nikolaj Bentzon og Martin Åkerwall
Gratis

På årets korteste dag fyrer Østervangkirken op i orgelpiberne og sætter lys i hjertets vinduer med en stemningsfuld, swingende, nostalgisk, traditionsrig julekoncert i selskab med Joachim Knop og de to tangentspillende musikere Nikolaj Bentzon og Martin Åkerwall. Sammen vil de synge og spille julen velkommen med sange, salmer. Julehistorier og smuk musik. Kom og hør orglet bruse, nyd Bentzon juleswinge og Knop croone “Når du ser et stjerneskud”. Syng med på ”Dejlig er Jorden”, ”Glade jul” og mange flere godter fra julens sangskat. Velkommen til optankningen “sidste stop før jul” i Østervangkirken.

Koncerten varer ca. en time. Der er gratis adgang. Efter koncerten serveres et glas vin til at ønske hinanden en god jul.