Begivenheden har allerede fundet sted.

AFLYST: Børnegudstjeneste med TRIO FABULA (Gud og dermed pasta!)

Torsdag d. 9. september 2021, Kl. 17:00 til kl. 19:00
Østervangkirken, Dommervangen 2, 2600 Glostrup
Thomas Olsen og Jette Skovgaard

JESUS-forestillingen er fyldt med musikalske og enkle, konkrete scenografiske virkemidler:

Publikum møder de centrale personer omkring Jesus: Jomfru Maria, Johannes Døberen, disciplene

– og de dukker op de mest uventede steder: På musikerens baghoved, knæ og albuer.

Jesus selv er omdrejningspunktet, og vi møder ham i skikkelse af dukken, som ses her på siden. Dukken er i dialog med såvel Maria som alle de andre “omkringsatte”.

Forestillingen er allerede i gang, når publikum kommer ind i kirken. Publikum inddrages i historien og bliver medspillere i den fascinerende beretning om Biblens superhelt nr. 1. Vi oplever sjov og alvor, lammende tristhed og stor glæde. Sammen.

For 5-12 år, varighed 40 min.

Efter forestillingen er der spisning!