Begivenheden har allerede fundet sted.

Allehelgens-Koncert: "Sange om Sorg" - Glostrup Kirke

Tirsdag d. 9. november 2021, Kl. 19:00 til kl. 20:00
Glostrup Kirke, Kirkepladsen 1, 2600 Glostrup
THERESE FABRICIUS og MARTIN SEIER
Gratis

Dit liv bliver aldrig det samme igen, når du mister et menneske, der stod dig nær. Det er svært at forklare, hvad du går igennem til andre der ikke har prøvet det, og det kan opleves ensomt og isolerende.
Men vi kommer alle til at opleve tab og sorg, og når vi deler det med hinanden, er vi ikke alene.

Vi inviterer indenfor til intimkoncert om sorgens væsen gennem musik og små refleksioner. Therese Fabricius vil med nænsomhed, humor og ærlighed dele gavmildt ud fra et sted midt i sorgen, ved at lade hjertet kæmpe, sorgens fugl synge og en dør stå på klem til håbet…

Sange om Sorg er en personlig fortælling med sange fra datter til far som aldrig blev sunget mens tid var.

Koncerten, som vil vare en times tid, er en vekselvirkning mellem sang og oplæsning fra bogen "Tænker du stadig meget på det?" skrevet af Cecilie Fabricius. Bogen er en samling af små skæve og fine øjebliksbilleder fra et menneske i sorg.

Medvirkende:
Therese Fabricius, sang og oplæsning