Begivenheden har allerede fundet sted.

Pinsesuset ved Vallensbæk Gadekær

Mandag d. 6. juni 2022, Kl. 11:00 til kl. 15:00
Varierende sted, Vallensbæk Gadekær, Kirkebakke Alle 6, 2625 Vallensbæk

PINSEFEST UNDER ÅBEN HIMMEL

Glostrup Sogns tre børne- og ungdomskor medvirker ved Pinsesuset, som er en stor, udendørs familiegudstjeneste. Den finder sted den 6. juni 2022 kl. 11.00 ved Vallensbæk Gadekær, Kirkebakke Allé 6 i Vallensbæk.

Glostrup Sogn arrangerer gratis fælles transport til Vallensbæk fra parkeringspladsen ved Glostrup Kirke, kl. 10.00 - tilmelding til kirkekontoret på 4361 3311, senest den 1. juni 2022.

Sogne, kirker og medarbejdere i Glostrup Provsti har sat alle sejl til for at lave en festlig og farverig dag under åben himmel for hele familien. Alle er velkomne til en hyggelig pinsefest!

Man kan købe øl, vand, pølser, kaffe og kage – eller medbringe sin egen madkurv. Der vil være gratis hoppeborg og ansigtsmaling, og skulle det regne, så er der ly at finde i Helligtrekongers Kirke, som ligger meget tæt på.

Vi glæder os til at se jer til pinsesuset!