Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert med Kgl. Kapel-musikere

Søndag d. 8. august 2021, kl. 15:00
Østervangkirken, Dommervangen 2, 2600 Glostrup
Musikere fra det Kongeklige Kapel

Velkommen til festlig sommerkoncert i Østervangkirken med musikere fra det Kgl Kapel, som spiller strygekvartetter af Ravel og Dvorak. Violinist Aleksander Kølbel spiller i selskab med Kgl. Koncertmester Emma Steele, Kgl. Solobratschist Sune Ranmo og cellisterne Nick Shugaev (billedet) og Tobias van der Pals.

Til koncerten spiller de Ravels berømte strygekvartet, et ungdomsværk, hvor han for første gang udfolder hele sin impressionistiske palet. Kvartetten regnes for et hovedværk indenfor kvartetlitteraturen grundet Ravels innovative tonesprog, idérigdom og mesterlige kompositionsteknik. Derefter følger en af Dvoràks mest elskede strygekvartetter: Den Amerikanske. Dvorak skrev kvartetten under et ophold i Amerika og den emner af sange, danse og vemodige melodier fra komponistens tjekkiske hjemland.