Mest for voksne

Vi er rigtig mange voksne i Glostrup. Derfor er vores aktivitetekalender altid fyldt med spændende begivenheder, der især er rettet mod voksne. Følg med i voksenkalenderen. Der finder du sikkert noget, du ikke vil gå glip af.

Mandagsklubben laver håndarbejde

Garn nøgler

Mandagsklubben mødes i Østervangkirken den 1. og 3. mandag - september til maj - kl. 14:00–16:00.  Kom og vær med til at fremstille håndarbejder til velgørende arrangementer m.m.

Er du ikke til håndarbejde, så nyd kaffe og kage med os.

Læs mere.

Sangmatiné i Østervangkirken

 

Syng med den tredje onsdag i måneden fra september til april klokken 14 - 16.

Du kan godt regne med at få rørt såvel stemmelæberne som snakketøjet, når der inviteres på sangmatiné i Østervangkirken. Hele salen emmer af sanglyst og godt humør, når koncertpianist Hanne Guldberg Kristensen styrer flyglet med kyndig hånd. 

Læs mere .

Stilhedens refugium

Blå anemoner

Mange af os har en travl hverdag og ind imellem har vi brug for en stund, hvor vi stopper op. En sådan stund er en tid til ro. Det er en meditativ stund, hvor vi gennem blide bevægelser, kropsscanning, meditation og bøn vil bevæge os ind i stilheden og i kontakten med vores krop, vores sanser og vores hjerte, og her skaber vi et rum til fordybelse og nærvær.

Læs mere

Sogneaftner

Året igennem bliver dørene slået op i Glostrup Sognegaard til nogle hyggelige, vedkommende og tankevækkende sogneaftner. Hver sæson udvælger vi vores foredragsholdere og andre optrædende udfra et gennemgående tema.

Læs mere.

Suppe og sang for en 20'er

Suppe og sang for en 20'er

Hvorfor sidde derhjemme og spise alene i ophøjet ensomhed, når man for en billig penge kan få varm suppe - og en fællessang eller to med i købet?  Glostrup Sogns Menighedspleje inviterer på suppe og fællessang i Østervangkirken. I køkkenet damper gryderne lystigt og ved klaveret er det Hanne Guldberg, der vil sørge for musikken. 

Læs mere.

Stilleretræter med ro til fordybelse

Stilleretræter med ro til fordybelse

En stilleretræte er en mulighed for at trække sig tilbage fra hverdagens stress og støj. Stilheden giver plads til det, der til dagligt bliver overdøvet eller fortrængt – oplevelsen af livets dybder og Guds nærvær.

Glostrupkirkerne gennemfører hvert år en stilleretræte af tre dages varighed.

Læs mere.

Juletræsfest

Juletræsfest

Det er blevet en mangårig tradition, at Glostrup Sogns Menighedspleje inviterer til "gammeldaws" juletræsfest på ”4. juledag” i Østervangkirken.  Der serveres rigtig julemad, flæskesteg med rødkål og brune kartofler, risalamande naturligvis med mandel. Derefter danses der om juletræet, julemanden laver ballondyr, og der er godteposer og gaver til børnene. Juletræsfesten er populær, og de seneste år har over 100 børn og voksne deltaget i festen.  Billetter til juletræsfesten kan købes til sangmatine og onsdagstræf i december. Årets modtagere af julehjælp får en gratis invitation til festen.

Sorggruppe

Sorggruppe

En sorggruppe er et sted, hvor der er mulighed for at dele tanker og følelser med andre, der også har mistet, og det kan være en stor hjælp. Der er naturligvis tavshedspligt, for at gruppen kan være et trygt og sikkert sted at dele sin historie.

Sorggruppen består af mellem 4-8 deltagere og 1 sorggruppeleder. 

Vi mødes hver 14. dag, i alt 7 gange i Østervangkirken, Dommervangen 2, Glostrup.

Forløbet er sammenhængende, og det er nødvendigt at tilmelde sig! 

Sorggruppen holder lige nu pause, men vil snart komme igen. Du er altid velkommen til at kontakte en af præsterne for nærmere oplysninger.

Sjælesorg på internettet

Sjælesorg på internettet

Sorg kan være overvældende, ikke mindst på tidspunkter, hvor man er alene og ikke har nogen skuldre at læne sig op ad.

Klik banneret og få en chat med en præst.

Ring også gerne til din egen præst. Præsten er neutral og god at tale med.