Konfirmation i Glostrupkirkerne

Konfirmation i Glostrup Sogn finder sted på 8. klassetrin. Året før, sidst i maj/begyndelsen af juni, sendes der brev ud til klasserne med orientering om tilmelding og konfirmationsdato.

For de elever, som bor i Glostrup, men som ikke går i folkeskolen i Glostrup, vil det også være muligt at følge konfirmationsforberedelsen og blive konfirmeret i Glostrup. Undervisningen vil foregå uden for skolernes undervisning - på eftermiddage og i weekender. 

Indskrivningen til dette hold foregår ved at kontakte sognepræst Elisabeth Arendt på tlf. 29 13 63 43 eller pr. mail til ea@km.dk.

Konfirmationsdatoer 2020

Den 8. maj 2020, St. Bededag

Glostrup Kirke: konfirmander fra Søndervangskolen (8K)    

   ved Esper Silkjær

Østervangkirken: konfirmander fra Skovvangskolen 

   ved Andreas Thom

 

Den 9. maj 2020, lørdag efter St. Bededag

Glostrup Kirke: konfirmander fra Søndervangskolen (8N)

   ved Esper Silkjær

Østervangkirken: konfirmander fra Privatskolerne     

   ved Elisabeth Arendt

 

Den 21. maj 2020, Kristi Himmelfartsdag

Glostrup Kirke:  konfirmander fra Vestervangskolen   

   ved Malene Højen Lundqvist

Østervangkirken: konfirmander fra Nordvangskolen 

   ved Dorte Thomsen

Indskrivning af konfirmander fra privatskoler

I Glostrup finder konfirmationsforberedelsen og konfirmationen sted i 8. klasse. For de elever, som går på privatskole og bor i Glostrup, tilbydes et særligt konfirmationshold. Konfirmations forberedelsen på dette hold finder sted sidst på eftermiddagen, i weekenden samt på to hele skoledage. 

 

Tidspunkter for undervisningen aftales på det første konfirmandforældremøde i august 2019. Indskrivningen til privatskoleholdet foregår ved at kontakte sognepræst Elisabeth Arendt på tlf.: 29136343 eller e-mail: ea@km.dk

Indskrivningen skal gerne finde sted inden 1. juni 2019 Senere tilmelding vil dog stadigvæk være mulig. I bedes oplyse konfirmandens navn, skole, adresse samt konfirmandens og forældrenes mailadresse og telefon. I bedes ligeledes oplyse, om konfirmanden er døbt. Konfirmationsdatoen for privatskolehold er den. 9. maj 2020 i Østervangkirken.

Ophavsret: