Syng i kor

Er du glad for at synge? Vil du være med i vores Spire-, Børne- eller Ungdomskor?

Korsang er et musikalsk fællesskab, der styrker og udvikler børn – både personligt og musisk. Du lærer at bruge din stemme og krop på en sund måde, du får en masse oplevelser og udfordringer med bl.a. koncerter, korweekends, korstævner og udflugter – og du bliver en del af et enestående kammeratskab.

De tre kor er et gratis tilbud til alle sangglade drenge og piger fra 5 år og opefter.
Korlederen er Susanne Dyhr, der er uddannet korleder og organist med mange års erfaring som underviser af både børn og voksne.

KONTAKT:

Susanne Dyhr, tlf. 26 19 17 24, korleder@glostrupsogn.dk

Hele tre kor at vælge imellem

SPIREKORET (5 år – 1. klasse)
I Spirekoret synger, danser og klapper vi en masse børnesange og salmer. Vi leger de gode sangvaner ind, synger efter håndtegn, og børnenes motorik, gehør, puls- og rytmefornemmelse udvikles. Koret medvirker ved enkelte koncerter og pasta gudstjenester

SPIREKORET øver i Østervangkirken torsdage kl. 16.30 – 17.30

BØRNEKORET (2. – 4. klasse)
Repertoiret er alsidigt med sange og salmer i mange forskellige musikalske stilarter. Vi arbejder med stemme og krop og flerstemmig sang, og gennem leg og øvelser lærer vi om noder og rytmer. Koret medvirker ved koncerter og arrangementer i kirkerne og ved de 6 årlige pastagudstjenester.

BØRNEKORET øver i Østervangkirken onsdage kl. 16.00 – 17.30

UNGDOMSKORET (5. klasse og opefter)
Vi synger flerstemmig musik i mange musikalske stilarter. Vi bruger noder, men det er ikke noget krav, at man kan noder, når man begynder i koret. Der er fokus på musikundervisningen og stemmetræningen, og i perioder har vi en sangpædagog tilknyttet vores korprøver, hvor sangerne får individuel vejledning. Koret optræder ved arrangementer i kirken og medvirker ved en række højmesser.

Sangerne får løn for at synge til højmesser og pastagudstjenester. For at blive optaget i Ungdomskoret skal man aflægge en stemmeprøve.

UNGDOMSKORET øver i Østervangkirken torsdage kl. 18.30 – 20.00